Gezocht: Een stel dat hun relatie wil openbreken

Voor een nieuw programma over monogamie (BNN-VARA, NPO3) met Filemon zoeken wij een stel dat op het punt staat hun relatie open te breken.

Momenteel werken wij aan een nieuw televisieprogramma waarin we de stand van zaken rondom monogamie onderzoeken. In ‘Filemon gaat vreemd’ (NPO 3, BNN-VARA) gaat Filemon Wesselink langs bij iedereen die een inspirerende blik heeft op monogamie, om te kijken wat nu een gezonde manier is om met monogamie om te gaan. Of is het misschien tijd voor andere relatievormen (gezien de cijfers van vreemdgaan en scheidingen)?

Voor dit programma zijn wij op zoek naar een stel dat op het punt staat hun relatie open te breken, niet omdat ze niet meer van elkaar houden, maar omdat ze bijvoorbeeld niet geloven dat monogamie de enige manier is om hun relatie vorm te geven. Hoe ziet dat er uit? We volgen het stel verspreid over 4 afleveringen. Ze houden een dagboek bij, of een vlog, en spreken met Filemon op het moment dat daar een reden voor is. Het stel krijgt dus zelf de regie in handen.

Heb je interesse, of wil je graag meer weten? Mail dan naar: paula@wittegeit.tv

Vragen, opmerkingen en ideeën

1. Heeft u een vraag?
Kijk dan eerst op de pagina veelgestelde vragen.

2. Staat uw vraag er niet tussen?
Stel deze dan via het contactformulier.

Opmerkingen en ideeën zien wij graag tegemoet en kunt u eveneens via dit formulier melden.

Pas op voor oplichters! (3 tips)

1. Ga nooit in op een SMS-verzoek met een 4-cijferig nummer.

2. Ga nooit in op een verzoek om geld over te maken.

3. Probeer indien mogelijk om eerst persoonlijke gegevens te controleren van degene waar u contact mee heeft.

Wanneer u een dergelijk verzoek krijgt via het berichtensysteem of wellicht via uw eigen e-mail adres, verzoeken wij u dit aan ons door te geven via de link "Rapporteer misbruik" die u onderaan elk profiel en bericht vindt of via het contactformulier.

Kijkt u voordat u overgaat tot het uitwisselen van persoonlijke informatie ook eens bij onze datingtips.